onsdag den 22. oktober 2014

Så er vi 8uger og rejseklar :0)

Søde Bulder mangler hjem
Så fik vi besøg af dyrlægen, og alle var så fine :0) Se os i NY FILM NEDENFOR :0)

Vi fik chip, vac, sundhedsbog og EU-pas så nu er vi klar til at flytte hjemmefra.

Bulder, August og Anton der mangler en familie, og mon ikke de melder sig hurtigt på banen, når de ser hvor dejlige de er her og i filmen nedenfor ;0)

Alle hvalpe er så kærlig og kontaktsøgende. Så dygtige til at komme når vi kalder og gæster kalder. Sitter for kontakt. Er rolige når de bliver båret. Også er de renlighedstrænet :0) De er bare så dejlige!

NY PRIS- søskende er solgt for 11.000kr, så for de hurtige kan i spare 2.000kr og købe hvalpene for kun 9.000kr. Hvis de hentes inden 10.november. Herefter vil de blive trænet med fordressur og sat til salg for 12.000kr. Hvis i ønsker en færdig trænet hvalp kan i også reservere det og hente den fra 1. december. :0)

Søde lille August venter på at få en familie 

Åh klø mig mere på maven tak, siger Anton,
som også mangler et hjem
Se dem i filmen her!

PS:
Vi har lige fået et kuld dejlige små goldendoodelhvalpe. Vi glæder os til at finde gode familier til dem. :0) Det betyder at vores store hvalpe her den sidste uge ikke er inde i hvalpekassen, men i vores rum udenfor med løbegård- og de virker meget tilpas med byttet så de har god plads til sjov og leg :0) Hvalpene kan følges her: http://goldendoodleshvalpe.blogspot.dk/




Vi ses :0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar