mandag den 27. marts 2017

En stor familie :0)

I weekenden havde vi den store glæde at have besøg af en masse dejlige familier, og tak til Jer alle for hyggeligt besøg! Hvalpene nød opmærksomheden og bagefter nød de at sove en laang lur :0) I dag var Moccas søde store hvalpe ude og lege i det gode vejr. Det hyggede sig rigtig meget som i kan se på filmen her. Lizzies dejlige hvalpe var ved at vokse ud af babykurven, og blev flyttet op til deres halvsøskende i den store kravlegård. Det var de rigtig godt tilfreds med. Nu de kan gå og lege så godt, har de brug for mere plads at lege på, også til at træne renlighed på. Mocca og Lizzie hjælper hinanden med at passe de små, ligesom de ville gøre i naturen :0) Om nogle dage vil Lizzies hvalpe også være klar til at komme ud når vejret er godt og se hvor stor og spændende verden er.

Smukke Bella mangler en familie :0)
OBS: Bamse og Bella er reserveret- og pt har vi ingen hvalpe som mangler en familie. -Tryg her- og kom på venteliste til fremtidige dejlige hvalpe :0)


Vi har endnu en dejlig han og hun af Moccas søde labradoodle hvalpe som mangler en familie. Så er man hurtig kan man få en af de dejlige labradoodle hvalpe med hjem fra den 18 april. Alle Lizzies hvalpe er reserveret og de er klar til at komme hjem d 26 april. Kontakt Maria på 29923008 for mere information :0)

Dejlige Bamse her mangler en familie :0)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar