tirsdag den 19. maj 2015

3uger og på vej frem i verden :0)

Nu er de her skønne hvalpe blevet tre uger og er rigtig dygtige til at kravle rundt. Når vi kommer hen til kurven så kommer de kravlen hen til os, og de skal nok alle blive nogle dejlige kælepotter :0)

I dag var solen lidt fremme og vi to dem ud et øjeblik så de kunne mærke græsset og dufte til verden udenfor. Det blev dog kort da vinden var kold, og de hurtigt begyndte at fryse. Vi håber på flere solskinsdag, så de kan komme mere ud på opdagelse :0)

Hvalpene er flyttet sammen vores andet kuld doodler, og det går rigtig godt. Mødrene deles om rengøring og amning, og hvalpene putter hos hinanden, så det er hyggeligt :0) De er også rigtig godt på vej med renlighedstræningen, vi øver allerede nu og de er blevet rigtige gode til at kravle ud på avisen og holde deres kurv ren :0)

Nu kommer de første familier også på besøg og vi glæder os til at vise dem frem. Der er tre sorte hanner og en sort hun som mangler en familie. :o)

I kan læse mere om os og hvalpenes dejlige forældre Karla og Mailo på vores hjemmeside www.unique-dogs.com God fornøjelse - vuf vuf

Ingen kommentarer:

Send en kommentar